League Of Legends - DurmaPlay

League Of Legends DurmaPlay
DurmaPlay

Merhaba Arkadaşlar bilindiği üzeri League Of  Legends'da "Rp" yani Riot Point diye bir tabir var, Peki bu tabir ne oluyor?

Hemen açıklayayım!

Riot Point - gerçek paranın oyun içi nakite çevrilmiş halidir. Bu RP ile oyunda birçok kostüm,totem görünümleri,şampiyonirün sayfası vb. şeyler alabililirisiniz. Kostüm ve bazı şeyler hariç "IP" ilede satın alabilirsiniz fakat ıp kasmak o kadar kolay değil, tabi bunun içinde çözüm var Çekitğiniz RP ile Ip takviyesi alabililirsiniz. Bu Ip takviyesi ister galibiyet ister süreli olarak alınabilir. Bu yazımda size güvenilir Rp satan siteleri paylaşacağım.

İlk anlatmak istediğim site DurmaPlay, İlk öncelikle siteye buradan kayıt olabilirsiniz!

Bu sitede DurmaLira, DurmaBonus, ve Altın Madeni mevcuttur.

DurmaLira: DurmaLira'yı satın alabilirsiniz. Paypal, Epin, DurmaLira Kart, Kredi Kartı ve Havale Yöntemi ile. DurmaLira ile her türlü alıveriş yapabilirsiniz. Oyun içi nakit/eşya, Oyun gibi.

DurmaBonus: Adındanda anlaşıldığı gibi birşey satın alırken ne kadar DurmaBonus kullanmak istersek o kadar indirim yapılıyor ama satın alım sonrası kullandığımız bonuslarım gidiyor. Bonusları Altın Madeninde topladığınız altınlar ile takas edebilirsiniz. Altta Belirttim

Gelelim En önemli ve En sevdiğim Altın Madenine: Altın madeninde topladığınız veya/kazandığınız altınlarınızı  Altın Madeni Ana Sayfa / Envanter kısmında hemen yanlarında bulunan çevirme butonlarına basarak DurmaBonus'a, DurmaLira'ya veya nakite çevirebilirsiniz. Envanter sayfasında altınlarınızın hangi birimlere karşı ne oran ile çevirebileceğinizi görmek için minimum 100 altına sahip olmanız gerekmektedir. Ve yine minimum 100 altını çevirebilmektesiniz.

League Of Legends Uygun Rp'yi buradan alabililirsiniz.

DurmaPlay İle Ayrıntılı Bilgi İçin Tıklayınız!

Yorumlar