Legend Online - Savaşcı Rehber



Savaşçı Rehberi

Legend Online’da Savaşçı karakterinin en sık kullanma yöntemi ek sahnelerde önce kitap ve ilaç basılır, Savaşçı en öne geçirilir. Savaşçının güçlü yapısı ve savunmasıyla bu şekilde oyundan büyük verimm alınır. Ama Savaşçı hakkında bir kaç bilgi daha vermek gerekiyor:
  1.  BOSS’larda Yeraltı Labirent’inde sihirli defans çok önemli olduğu için Büyücüler hep üst sıralarda yer alır, bu yüzden savaşçının Sihirli Defansının Defansın üstünde olması işinize yarar. Böylece bir çok oyuncuyu sıralamada geçebilirsiniz. Ayrıca Labirentin 45. Katından sonraki canavarlar hep Sihirli Saldırı yapan canavarlar, eğer Sihirli Defansınız düşük olursa yaratıklar karşısında hiç şansınız olmaz, bu yüzden Savaşçı karakterlerin Sihirli Defansa da çok önem göstermesi gerekir.
  2.  Ekipmanlar açısından 45 seviye altında tabiki Amfi ekipmanları en iyisi, 4 parçayı tamamladıktan sonra düşmanın defansı -1000, Nefret +30, Beden+50 esktradan özellik kazanılır.
  3.  Kaderde ise tabi ki Saldırı, Defans ve Sihirli Defans önemlidir. 40 seviye öncesinde Birlik Becerilerini Gücü, Zırhı ve Bedeni seviye 4 yaparak Kader’deki açıkları kapatabilirsiniz.
  4.  Askerlerde ise 40 seviye sonrası ilk önce Peri seçmek daha mantıklıdır, çünkü %20 HP eklenmesine her savaşçının ihtiyacı vardır.
  5.  Legend Online’da her savaşçının sembollerinde iyileştirme taşıması bir mecburiyettir. Ayrıca savunmaya yönelik sembollerde ilaç ve kitapların eksikliklerini kapatabilir. Böylece büyücülere karşı üstünlük elde edilebilir.
  6.  Amfi mücadelelerinde Büyücüler genellikle askerlerin arkasında yer alırlar, bu yüzden önce öndeki askerlere saldırarak nefret biriktirilir, en sonunda büyücüye güçlü bir saldırı gerçekleştirilir. Böylece kazanma şansı daha da yükselir.
Savaşçı Değerli Taşları


Oyunda savaşçı karakteri belki de en zorlu karakterlerden birisi, peki Savaşçıyı geliştirirken değerli taş seçimi nasıl olmalıdır? Aslında Ekipmanın özellikleri SG’yi etkileyen asıl büyük unsur olsa da, ekstradan eklenen özelliklerde ekipmanın kendisi kadar değerlidir. İşte size Savaşçı için ekipman mozaiği nasıl olmalıdır?
     
         1. Saldırı, Sihirli Defans, Can Taşları. Mozaikte bir çok oyuncu bu sıralamayı kullanmaktadır. Bu dizilim hangi kader kullanırsanız kullanın size her açıdan fayda sağlayacaktır. Bu dizilime en uygun Arıtma şu şekilde olmalıdır: Zırh-Saldırı-Sihirli Defans-Defans-Beden-Diğerleri olmalıdır.

         2. Saldırı, Kritik, Can Taşları. Aslında bu düzen Büyücüler için daha kullanışlıdır. Ama büyücülerle baş etmek içinde kullanılabilir. Bu dizilime en uygun Arıtma şu şekilde olmalıdır: Zırh-Kritik-Saldırı-Sihirli Defans-Beden-Diğerleri olmaldır.

         3. Kritik, Defans ve Can’ın bir kısmı ile Sihirli Defans Taşları. Eğer bulunduğunuz server'larda çok güçlü bir savaşçı yok ise savunma taşlarını kullanmasanızda olabilir. Bu dizilime en uygun Arıtma şu şekilde olmalıdır: Zırh-Saldırı-Beden-Sihirli Defans-Defans-Diğerleri olmalıdır.


         4. Saldırı, Sihirli Defans veya Can, Liderlik Taşları. Bu dizilim size de biraz garip geldi değil mi? Normalde Büyücülerin Liderlik taşıyla pek işi olmaz, ayrıca bir çok oyuncuya göre Liderlik pek de işe yaramayan bir özelliktir. Ama bunu kullandığınız takdirde Askerlerden elde edeceğiniz katkı diğerlerinden kat be kat fazla olacaktır.

Yorumlar

Yorum Gönder