Legend Online - Orta ve İleri Seviyi Rehber


Kahraman Savaşı
Kahraman Savaşı serverlararası aynı meslek grubu arasında yapılan PK etkinliğidir. 50 seviye ve üstündeki oyuncular katılabilir. Hadi hemen katılın ve gücünüzü bütün serverlara gösterin!

  1. Elemeler ve final ayrıca Zafer Marketi olmak üzere 3 bölümden oluşur.
  2.  Savaş 2 gündür, elemeler Salı 19:55~21:05, final Perşembe 19:55~20:45 (yarışma saati kesin değildir).
  3. Elemeler sona erdikten sonra final zamanı belirlenir.
Fashion Birleştirme ve Dönüştürme

Legend Online Fashion Birleştirme
Birkaç küçük ön bilgi:
[*]Birleştirme ve dönüşüm her zaman sol tarafa koyduğunuz itemi etkiler ve sağ taraftakini etkisiz hale getirir. Örneğin; birleştirme sonrasında özellikler sol taraftaki item'e aktarılır ve sağ taraftaki item düşer.
[*]Şans taşı 1. Seviye dışındaki aynı seviye itemler üzerinde kullanılır. Örneğin; sol taraf 2.seviye sağ taraf 1.seviye olan birleştirmelerde kullanılamaz.

Başlangıç (1.seviye) seviye fashion larınızı birleştirirken şans taşı kullanılmaz. Bu birleştirmede fashion iteminiz, karşı tarafa koyduğunuz aynı seviye fashion itemi ile birleştirilip bir üst seviye olan 2. Seviyeye birleştirilir.

Aynı seviye fashionları birleştirirken şans taşı kullanabilirsiniz. Kullanmadığınız taktirde başarı derecesi yüksek olarak görünücektir.Fakat bu başarısız olmayacağı anlamına gelmez. Sadece %100 başarı oranı olan birleştirmeler kesin olarak başarılı bir şekilde birleştirilir.

Farklı seviye fashionları birleştirirken şans taşı kullanamazsınız. Bu durumda başarı oranı orta veya düşük olarak görünücektir. Birleştirmenin başarısız olması durumunda sağ tarafa koyduğunuz item düşer yani artık öyle bir item yoktur.

Yukarıda açıkladığımız sağ sol mantığı burda da geçerlidir. Dönüşümden etkilenmesini istediğiniz item'i sol tarafa, etkileyen item'i sağ tarafa yerleştiriyorsunuz. Böylelikle yüksek seviye fashion itemlerinizin özelliklerini düşük seviye fashion itemlerinize aktarabilirsiniz.

Kader Penceresi


Legend Online Kader Penceresi
Farklı kader topu kahramanın farklı özelliğini artırır.
Kader puanıyla diğer kader topları takas yapılır. 

  1.  Kadere bakma , tamamen şansa bağlı bir sistemdir , Kırmızı rengi kader topu çıkma şansı en düşüktür. 
  2. Kadere bakma sırasında, Altın çok önemlidir . 
  3.  Hızlı Kadere bakmak için VİP 4 özelliğine sahip olmanız gerekmektedir. 
  4.  Kadere bakmak için altındaki 5 topa basması lazım , sağdaki top soldakiden daha kolay Sarı Rengi Kader Topu bulabilirdir.  
  5.  Her Kader Topunun farklı özellikleri vardır, kullandıktan sonra kahramanın yeteneğini farklı şekilde artırabilir. Bulunan Kader Toplar'ı birbirine birleşebilir, birleştikten sonra topun gücü daha güçlü olacaktır.Birleştikten sonra, Yüksek seviyeli top düşük seviyeli topu yutar.

Legend Online Kader Değişimi/Takası
Legend Online Kader Topları













Sembol Taşları


1. Sembol sistemi 35. Seviyede açılır.
2. Her sınıfın öğrenmesi gereken sembol çeşidi farklıdır. (Savaşçı/Defans, Büyücü/Temiz, Yaycı/Dağınık öğrenemez.)
3. Semboller Top Arabası Etkinliğinden elde edilir. Gizemli Marketten Sembol Becerisi, Marketten Sembol elde edilebilir.
4. Her Sembol günde 100 Sembol ile birleştirilir.
5. Sembol geliştirmede Sembol Taşı harcanır. 
6. Sembol Becerisinde karşılık gelen Sembol ile birleştirildiğinde 100 EXP, farklı bir Sembol ile birleştirildiğinde 10 EXP artar.Rastgele Sembol birleştirildiğinde karşılık gelen ya da farklı ir sembol için başlangıç 50, orta 200 ve yüksek 1000 EXP’dir.Sembol geliştikçe etkiside artar.Tek kişili savaşlarda kullanılabilir.Savaşta en fazla 2 sembol kullanılabilir.

Top Arabası


Legend Online Top Arabası
Top Arabası ile PVP savaş zamanı sonunda başlıyor. Top Arabası ile bambaşka bir oyun dünyasına girecek, ARPG savaş modu ile savaşmanın tadına yeniden varacaksınız.
ŞEKLİ: Farklı şekillerde Top Arabası bulunmaktadır. 35 Seviye gelindiğinde sistem tarafından herkese bir Top Arabası verilir.
ÖZELLİKLERİ: Saldırı, Defans, Can ve Hareket Hızı olmak üzere 4 ana özellik ayrıca bir de yetenek özelliği vardır. Farklı Top Arabasının farklı yetenek özelliği bulunur.
SEVİYE: Top Arabası etkinliklerine katıldıkça EXP elde edilir ve Top Arabası işlem seviyesi artar. İşlem seviyesi artıkça yeni Top Arabaları aktifleşir. Etkinlik Zamanı: Her gün saat 21:00-21:25 Tek kişilik ya da oda kurarak grup halinde katılabilirsiniz. 
1. 2 gruptan oluşur, her grupta 4 oyuncu bulunur.
2. Farklı Top Arabasının saldırı beceriside farklıdır, her saldırı fonksiyonu sınırlı sayıda yapılabilir.
3. Ayrıca farklı Top arabalarını BUFF özelliğide farklıdır.
4. Her savaşta haritadan saldırı ve diğer özellikler seçilir.
5. Etkinlik anında haritada gizemli bir BOSS çıkar ve hareket etmez, etrafında bulunan oyuncular BOSS’a saldırabilir. BOSS öldürüldükten sonra 8 adet extra saldırı malzemesinin bulunduğu bir hazine çıkar.

6. Extra saldırı becerisi daha etkilidir ve saldırı sınırı yoktur. Extra saldırı hazinesini elde eden oyuncu öldükten sonra yeniden extra saldırı hazinesi çıkar ve karşı tarafın oyuncuları tarafından da alınabilir.Karşı tarafa yapılan her saldırıdan kişisel puan ve grup puanı elde edilir.Extra saldırı en fazla 3 kez alınabilir.Oyuncu öldükten sonra yeniden extra saldırı hazinesi verilmez.Öldükten sonra 30 saniye ölü durumda kalıp canlanmayı bekler. Ölü durumda iken hızlı hareket edilebilir fakat eşya alamaz ve diğer oyunculara saldıramaz. Canlandıktan sonra saldırmaya devam edebilir.

Şeytan Damgası
Şeytan Damgası değerli taş özelliğinin fonksiyonunu artırmada işe yarar. Bu fonksiyon oyunda kahraman seviyesi 35 olduğu zaman açılır. Ekipman arayüzünde Şeytan Damgası ve açıklamalarına ulaşabilirsiniz.Çantada bulunan ekipman arayüzünden Şeytan Damgası resmine tıklayın, Şeytan Damgası arayüzünden Ruh Kristali kullanarak işlemi tamalayabilirsiniz. Şeytan Damgasının mevcut EXP Değeri ve seviyesi aynı arayüzde görülür.
1.  Oyuncu seviyesi 35’e ulaştığı zaman Şeytan Damgası fonksiyonu aktif olur. Şeytan Damgası değerli taşın etkisini artırır.

2.  Ruh Kristali harcayarak Şeytan Damgası işlemini gerçekleştirebilirsiniz. 1 Ruh Kristali 1 Şeytan Damgası EXP demektir. Şeytan Damgasının seviyesi artıkça Değerli Taş etkiside artar.



Yorumlar