DurmaPlay Tanıtımı


Bu sitede DurmaLira, DurmaBonus, ve Altın Madeni mevcuttur.

DurmaBonus, DurmaLira ve Nakite Çevrilebilir DurmaLira nedir ?

DurmaBonus : Durmaplay üzerinde yapacağınız alışverişlerinizde indirim olarak kullanabileceğiniz bonus türüdür. Alışveriş sepetinizi öderken toplam tutarınızın maximum %50 miktarını DurmaBonus ile ödeyebilirsiniz.
DurmaLira : Durmaplay üzerinde yapacağınız alışverişlerde kullanabilirsiniz. Sepet tutarınızın tamamını DurmaLira ile ödeyebilir ve almak istediğiniz ürüne hiç bir ödeme yapmadan sahip olabilirsiniz. Hesabınıza "Paypal, Epin, DurmaLira Kart, Kredi Kartı ve Havale Yöntemi" ile DurmaLira alabilirsiniz.

Nakite Çevrilebilir DurmaLira : Adından da anlaşılabileceği gibi Nakite Çevrilebilir DurmaLira'larınızı banka hesabınıza veya Paypal hesabınıza nakit olarak alabilirsiniz. Altınlarınızı nakite çevrilebilir DurmaLira ya çevirdikten sonra Durmaplay Nakite Çevirme sayfasından nakit olarak talep edebilirsiniz. Nakite çevirme işlemi minimum 33 TL ve üzeri miktarlarda yapılabilmektedir.

Şimdi Gelelim Altın Madeninde Altın kazanmaya!

Altın Madenine 10 dakikanızı ayırın. Kârlı Çıkın..

Zamanınız bizim için değerli.. Bu yüzden size nasıl altın kazanacağınız ile ilgili pratik bilgiler vereceğiz. Daha fazla altını daha hızlı kazanmak için yazımızı sonuna kadar okuyunuz.

Altın Madeni Tanıtım

Günlük bilgisayar kullanımızda oyun oynarsınız, forum sayfalarında vakit geçirirsiniz, sevdiğiniz bazı özellikleri beğenir ve yorum yaparsınız, sosyal platformlarda paylaşırsınız, forumda konu açar diğer kullanıcılara yardımcı olmaya çalışırsınız, çeşitli platformlarda beğendiğiniz bir sayfanın linkini paylaşır ve diğer kullanıcılara yardımcı olmaya çalışırsınız.

Fakat bu kadar aktiviteyi yaptınız diye herhangi bir şey kazanmazsınız. Kazanmazdınız..

Attığınız adımda bile size altın kazandırıyoruz

Artık kazanabilirsiniz. Durmaplay Altın Madeninde; foruma konu açarsanız altın kazanırsınız, hali hazırda olan konuya cevap verirseniz altın kazanırsınız, beğendiğiniz bir oyunu sosyal platform butonlarını kullanarak beğendiğinizde veya paylaştığınızda altın kazanırsınız ve oyun sayfalarımızda bulunan yorum kısımlarına yorum yaparsanız altın kazanırsınız. Hatta ve hatta kendinize özel referans linki oluşturabilir ve bu linki bir çok platformda paylaşabilirsiniz. Paylaştığınız linki kullanan her kullanıcı size altın kazandırır. Bu kadarlada kalmıyoruz bir çok şekilde size altın kazandırıyoruz.

Forum Hareketleriniz ile Altın Kazanın

Durmaplay forumları bilgi alabileceğiniz ve şimdiye kadar oyunlar ile ilgili edinmiş olduğunuz bilgileri paylaşabileceğiniz aktif bir platformdur.Forumda açtığınız her konu size 2 Altın kazandırır.Hali hazırda daha önceden açılmış bir konuya yazabilirsiniz. Buda size 1 Altın kazandırır.Böylelikle forumda aradıklarınızı bulup probleminizi çözerken veya problem yaşayan diğer oyunculara forum vasıtası ile yardım ederken devamlı altın kazanırsınız.

Oyunları değerlendirin ve yorum yapın

Durmaplay'de bulunan oyunları değerlendirin. Daha önceden oynadığınız bir oyun ise, arkadaşlarınızdan duyduklarınıza göre,farklı başka sitelerde veya Durmaplay Oyun Haber sayfalarında okuduğunuz haberlere göre oyun hakkında yorum yapabilirsiniz.Bu diğer oyunculara oyun hakkında ön bilgi verecektir ve bu sayede en iyi oyun deneyimi yaşaması sağlanmış olacaktır.Siz bunu yaparsanız biz ne yaparız? Yapabileceğimiz tek şey size 2 Altın ödül vermek olacaktır. Oyun sayfalarının en alt kısmında yorum sayfalarını görebilirsiniz.

Referans Linkleriniz size Altın Yağdırsın..

Altın Madeninde kendinize özel Referans linkleri oluşturabilirsiniz.Oluşturduğunuz bu linkleri bir çok platformda paylaşabilirsiniz.Paylaştığınız linklerde Durmaplay'de bulunan oyunların sayfalarını,yayınlanan haberlerin sayfalarını, oyunların yardım bölümlerinde bulunan oyun yardım sayfalarını, forumda gördüğünüz ve faydalı olduğunu düşündüğünüz forum sayfalarını paylaşabilirsiniz.Kendinize özel kalıplara sokabilirsiniz. Oluşturduğunuz linklerin niteliklerine göre veya paylaştığınız platformlara göre altın kazanmaya başlayın, Referans linklerinizi tıklayan her kullanıcı size 2 Altın kazandıracaktır.Ne kadar çok tıklama o kadar çok altın... Referans Linki Oluştur...

Her sosyal hareketiniz size Altın kazandırsın..

Durmaplay'de yapılan yayınları, satışta olan oyunları, yardım konularında size yardımcı olan bir makaleyi veya forumda faydasını size faydalı olan bir paylaşımı beğenmiş olabilirsiniz. Oyun videosunu ve duvar kağıtlarını beğenmiş olabilirsiniz.Tüm bu sayfalarımızda sosyal beğeni ve paylaşım butonlarımız bulunmaktadır. Oyun sayfalarımızda, haber sayfalarımızda, yardım sayfalarımızda ve forum sayfalarımızda sosyal butonlarımızı görebilirsiniz.Sosyal beğeni ve sosyal paylaşım butonlarını her kullandığınızda Altın Madeni size anında 1 Altın kazandırır. Altın madeninde beğeninizin bile bir değeri var.

Arkadaşının alışverişi, senin alışverişindir..

Altın Madeninde size özel davet kodunuz vardır. Bu davet kodu ile arkadaşlarınızı Durmaplay'in her alışverişte ve her platformda kazandıran avantajlı dünyasına daver edebilirsiniz.Davet ettiğiniz arkadaşınız sisteme üye olduğunda, üyelik doğrulama hareketlerinde ve yaptığı alışverişlerde sizde altın kazanırsınız.Artık arkadaşınızın yeni bir özelliği var. Attığı her adımda, hemen hemen yaptığı tüm işlemler size altın kazandırır.Bunu hemen deneyin.. Davet Kodunu Gör...


Arkadaşınızı sadece davet etmekle kalmayın,

Davete icabet etmesi için ona bir sebep verin.. Arkadaşınızı davet edeceksiniz.Bunu artık tüm siteler yapıyor diye düşünüyorsunuz muhtemelen. Arkadaşınızında aynı duyguları paylaşacağına eminiz. Bu yüzden size bir sebep verelim. Arkadaşınıza Altın Madeni sistemi üzerinden telefon numarasını yazarak otomatik davet sistemini kullanarak davet kodu gönderin. Bu davet kodu arkadaşınızı ilk alışverişinde kullanabileceği %5 ile %20 arasında değişen bir indirim kuponu gönderin. Hemen Gönder...

Altın Madeni kuralları olan bir madendir..

Altın madeni sizi her zaman mutlu ve zengin edecek bir platformdur. Fakat Altın Madeninin size kazandıracaklarını illegal yöntemlerle suistimal edilmesini istemeyiz. Tüm Altın Madeni üyelerinden bir üyenin diğer üyeden farkı yoktur. Madende bir üyenin sarfettiği çaba dolayısıyla kazanacakları ; aynı çabayı sarfeden başka bir üye ile aynı olmalıdır. Ne fazlası nede azı. Bu konu hakkında çok hassas olduğumuzu bilmenizi isteriz. Bu yüzden yüzlerce kontrol ve takip sistemi geliştirdik. Geliştirmeye de devam etmekteyiz...

Sıkça Sorulan Sorular

1 - Kazandığım altınları nasıl kullanabilirim ?

Kazandığınız altınları Altın Madeni Ana Sayfa / Envanter kısmında hemen yanlarında bulunan çevirme butonlarına basarak DurmaBonus'a, DurmaLira'ya veya nakite çevrilebilir DurmaLira'ya çevirebilirsiniz. Envanter sayfasında altınlarınızın hangi birimlere karşı ne oran ile çevirebileceğinizi görmek için minimum 100 altına sahip olmanız gerekmektedir. Ve yine minimum 100 altını çevirebilmektesiniz.

2- Sosyal beğeni ve paylaşım butonlarını kullanım sınırları nelerdir ve neden sınır var ?

Sosyal paylaşım butonları sitemizde tüm sayfalarda bulunmaktadır. Sitemizde bulunan tüm sosyal paylaşım butonlarını kullandığınızda altın kazanabilirsiniz. Fakat beğenilerde saatlik sınırlar vardır. Bu sınırlar sosyal platformların sınırları ile benzerlik gösterir. Yani sitemiz üzerinde bir sosyal butonu kullandığınızda altın kazanmıyorsanız, sosyal platform ardarda kullanımdan dolayı geçici süre kullanımınızı engelleyebiliyor. Bu doğrultuda da altın kazanmanız mümkün olmuyor. Bu sınırlar genellikle her platform için ayrı ayrı saatlik 10 - 12 arasında değişmektedir. Tüm sosyal hareketlerinizi ve altın kazanımlarınızı sosyal hareketler bölümünüden görebilirsiniz.

3- Referans olarak oluşturalan linkler nerelerde kullanılmalı veya kullanılmamalı ?

Referans linklerinizin oluşturduğu sonuçları Referans Takip Sayfasından görebilirsiniz. Burada eğer altın kazanamadıysanız neden kazanamadığınızda yazmaktadır. Bunlar aşağıdaki gibidir.
Günlük IP Kotası : Bir kişi günde referans linkine tıklayarak 1 sefer altın kazandırabilir. Aynı kişi 24 saat içerisinde aynı reflinke veya başka bir reflinke tıklayarak altın kazandırmamaktadır. Bunun için sosyal platformlarda paylaşım yaparsanız devamlı farklı kişiler reflinkinize tıklayacağı için devamlı şekilde altın kazanabilirsiniz.
Kaynaksız Link : Referans linkinizi kopyalayıp internet tarayıcınıza yapıştırdığınızda veya linke herhangi bir uygulama programı üzerinden ulaştığınızda bu kaynaksız bir dönüştür ve belli bir sayıdan sonra altın kazandırmaz. Bu problemi yaşamamak için reflinkinizi web sayfaları üzerinde paylaşınız. Web Sayfaları üzerinden alınacak tık lar bu problemden etkilenmez.
Saatlik ve Günlük Sınırlar : Referans linklerinizin her birinin saatlik 150 ve günlük 500 limiti vardır. Bu sınırı geçtiğinde gelen ziyaretlerden altın kazanamazsınız.
Referans linklerinizi amacı ' Referans Beğenisi ' olan sosyal guruplarda paylaşmayınız.
Kara Liste ve Yurtdışı IP Engeli : Yurt dışı kullanıcılarından gelen reflink dönüşlerde ve KARA LİSTE 'de olan sitelerden gelecek reflink dönüşleri size altın kazandırmamaktadır.

4- Oyunlara yapılan yorumlarımızın altınları gelmiyor veya neden geç geliyor ?

Oyun safalarımızın altında bulunan yorum kısımlarını kullanarak altın kazanabilirsiniz. Buradaki amacımız oyunu almayı düşünen kişilere yol göstermek ve bir nevi ön bilgi vermektir. Olumlu veya olumsuz tüm bilgilerinizi burada paylaşabilirsiniz. Yorum kısımlarında paylaşılanlar editör onayından geçtiği için onaylanması bir kaç dakika alabilmektedir. Onaylandıktan hemen sonra da altınlarınızı almaktasınız. Fakat editörlerimiz gece 23:59 ile sabah 09:30 arasında çalışmamaktadırlar. Bu sebep ile editörlerimizin mesai saati dışında yaptığınız yorumlar , mesai saati başlangıcında onaylanacaktır. Ayrıca editörlerimiz tarafından onaylanmayan yorumlar altın kazandırmamaktadır. Onaylanmayan yorumlar genellikle  "teşekkürler" , "yani" , "aynen" , "katılıyorum" , "adamsınız" vb. gibi oyunu yönelik olmayan kelime veya cümlelerdir...

İyi Kazanmalar...

Yorumlar