Organik Hit - DirekHit.com Nedir ?

Facebook, Twitter, YouTube, Google +1, LinkedIn ve Stumbleupon gibi sosyal medya hesaplarınız için organik çözümler sunan DirekHit sitesi hızla gelişiyor.

DirekHit'de Facebook sayfalarınızın beğenilerini arttırabilir, takipçi sayınızı çoğaltabilir hatta fotoğraflarınızı beğendirip, paylaştırabilirsiniz.

Sitenin en iyi özelliklerinden birisi Facebook'un yanı sıra bir çok sosyal medya sitesi içinde uygulamalarının bulunması. YouTube videonuzun beğenisini, yorumlarını ve izlenme sayısı arttırabilirsiniz. Twitter takipçisi kazanabilirsiniz.

Ayrıca web sitenizin hitlerinin artması için de Traffic Exchange ( Kullanıcılar rastgele siteleri gezerek karşılıklı hit kazanır. ) sistemini kullanabilirsiniz.

Bütün bunları yapmak için ihtiyaç duyacağınız krediyi, site üzerinden rahatça toplayabilirsiniz.

Ayrıca para kazandırma konusunda da bir hayli iddialı bir site DirekHit. Alt limit olan 100$ barajına ulaşan kişilere ödeme yapılacağını söylüyorlar. Kazandığınız kredileri nakit paraya çevirebilirsiniz fakat 100$ olmadan çekemiyorsunuz.

Siteye Kayıt Olmak İçin Resime Tıklayınız !

Likedwin Organik Facebook Twitter Google plus Youtube Web Hit Sistemi Yada


Siteye BURADAN kayıt olabilirsiniz..

Yorumlar

  1. Mehmet Ali Yalçınkaya28 Eylül 2014 14:00

    Güzel bir uygulamaymış bu..

    YanıtlaSil
  2. Mehmet Ali Yalçınkaya28 Eylül 2014 15:34

    Tarayıcı oyunları gerçekten iyi atılım yapıyor.Oyun severler yüklü oyunları kurup oynamak yerine bunları tercih etmeye başladı..

    YanıtlaSil
  3. aynen çok iyi uygulama

    YanıtlaSil
  4. Aynen aslında bunlardan başka (daha iyi) tarayıcı oyunları varda onları sona sakladım.

    YanıtlaSil

Yorum Gönder