Mutlaka Oynamanız Gereken 5 Tarayıcı Oyunu



Her hafta  tavsiye lisitelerimiz ile karşınızda olmaya çalışıyoruz, bu haftada sizler için tarayıcı oyunlarını derleyelim dedik.
Listemize geçmeden önce belirtmek isterim, artık tarayıcı oyunlarınında ciddi bir sistem gereksinimine ihtiyaç duyduğunu unutmayınız.

1) Kings Road
Henüz açık betada olan Kings Road gümbür gümbür geliyor, fantastik dünyası ve mükemmel müziklerini bir kenara bırakın, inanılmaz görüntü kalitesi ve hikayesi ile sizleri kesinlikle bilgisayar başına insanı kilitleyen türden. Diablo ve Path of Exile gibi oyunları seviyorsanız bu oyun sizin için biçilmiş kaftan olacak. Parti sistemi oyunun gerçekten en başarılı taraflarından biri. Özellikle oyun içerisinde tüm NPC'lerin sizinle konuşuyor olduğunu düşünürsek gerçekten dünyaya oyuncuyu adapte etmeyi sağlamayı başarmışlar. Oyunun birazda sınıflarından bahsedecek olursak, üç sınıfla başladığınız oyuna seviye geliştirdikçe özel sınıflar ekleniyor ve yeni yetenekler öğreniyorsunuz. Kısacası açık betasında bu kadar özel bir oyunun açıldığında düzenlemeleriyle ne kadar mükemmel olacağını şimdiden kestirebiliyorum.

2) Legend Online 
Oyunun Türkçe versiyonu ilk çıktığında başlayan nadir insanlardan biri olabilirim sanırım, öncelikle belirtmek isterim ki bir oyun aldığı tüm ödüllerin hakkını bu kadar çok veremez. Kısaca konuya dönelim hemen, sıra tabanlı tarayıcı MMORPG oyunları içerisinde en iyiler listesine adını en üstlere yazdırabilir bir oyun, oyuna başladığınızda sizi fantastik bir evrenin içerisine alıyor müzikleri, PvP, zindan sistemi, dünya boosları, birlik savaşları, kale savaşları, boss savaşları ve daha birçok sistemi ile seviyesini üst sıralara taşıyıp bir tarayıcı oyunundan beklenecek her şeyi sizlere sağlıyor, peki Legend Online'ın bu kadar iyi yönü varken hiç mi olumsuz yönü yok? Tabii ki var, bir tarayıcı oyundan bu kadar çok şey varken grafik yönünden yakın zamanda revizyona uğraması en büyük temennimiz.

3) Battlestar Galactica Online
Duyduğumda vakit kaybetmeden denediğim nadide oyunlardan bir tanesi size de kesinlikle tavsiye ediyorum. Web tabanlı bir çok uzay savaşı oyunu oynadık ancak, Eve Online ve Star Trek online indirmek istemiyorsanız tarayıcıdan her yerde bağlanabileceğiniz bir oyun istiyorsanız adres belli! Battlestar Galactica! Oyunun en çok tercih edilebilir yönü gelişmiş 3D grafikleri, uzay geminizle yaptığınız türlü çeşit aksiyonlar ve kesinlikle savaşları! Oyuna ilk başladığımda şikayet ettiğim tek şey bir anda galaksinin ortasında Asteroit'lerin arasında kalmam olmuştu, sizlere tavsiyem öncelikle trailerları geçip ardından biraz uzayda tur attıktan sonra görevlere başlamanız.

4) Good Game Empire
"Birileri savaş mı dedi?". Good Game Studios'un başarılı oyunu Good Game Empire, strateji severler için birebir. Öncelikli olarak yüksek GB'larca oyun indirmek istemeyen, sosyal medya da vakit geçirirken strateji oynamak isteyen ve eski tarayıcı strateji oyunlarından sıkılanlar için mükemmel tercih olacak, kısaca bahsetmek gerekirse klasik şehrimizi kurup, ordumuzu oluşturup, rakiplerimizi yerle bir ediyoruz. Modellemeleri ve animasyonlarının eğlenceli oluşu oyunu oynanabilir kılan etmenlerden bir tanesi. Hala denemediyseniz mutlaka deneyin! "Strateji bizim işimiz!"

5) Ejderha Ustası
Son yıllarda epeyce moda olan sıra tabanlı savaş sistemine sahip olan tarayıcı MMORPG'ler dünyayı kasıp kavuruyor, Ejderha Ustası da bunlardan bir tanesi. Oyundan kısaca bahsedecek olursak, ejderhaların yaşadığı bir zamanda bir yumurta bulmanız ile başlayan hikaye hem ejderhalar, hemde türlü türlü yaratıkla savaşarak devam ediyoruz. Bilgisayarınıza client indirmeden oynayacağınız bu oyunun en güzel artısı müzikleri ve yeni nesil 3D modellemeleri, sizi bir anime dizisinin içerisine sokuyormuş gibi hissedebilirsiniz, ancak unutmayın yanınızda ki ejderha dostunuza iyi bakın!

Tarayıcı oyunları hakkında ne kadar çok konuşabiliriz malumunuz, sizde incelenmesini istediğiniz bir oyun olursa mutlaka belirtin.

Herkese oyun dolu bir hafta dilerim.
Sevgilerimle.

Yorumlar