Legend Online Başlangıç Rehberi

Legend Online artık yeni adıyla Legend Online II (Legend Online Gökyüzü) indirmeye gerek kalmadan online olarak oynanan bir oyundur. Sadece tarayıcıyı kullanarak oyunu oynamaya başlayabilirsiniz. Oyuncular oyunda ordunun ve kalenin efendisi rolündedir, dünyadaki son savaşta yaşanan gelgitleri durdurmak, insanlığı kurtarmak ve barışı sürdürmek için savaşılır.
Oyun ekranında 3D görselliği ve 2D performansı güzel bir görsel oyun deneyimi olarak oyunculara sunulmaktadır. “Legend Online” ilk sürümünde önemli olan; şehir çevresinin gelişimi, ek sahneyi keşfetme ve ayrıca bir lord olarakta şehri genişletebilir ve askerleri işe alabilirsiniz. Ek sahneyi keşfeden oyuncular farklı yöntemler kullanabilirler; kovalamak, kaçmak, karşıya saldırı ve son olarakta egemenliklerini yaratabilirler.


İndirmeye gerek yoktur: Sayfadan giriş yaparak üstün kaliteli oyunun keyfini çıkarabilirsiniz.
3D boyutlu görüntü kalitesi: Gerçek 3D ekran görüntüsü ile oyun sahnesinde animasyon görselliği sağlanmaktadır.
Muhteşem mücadele savaşları: Zaman tabanlı savaşlarla daha heyecan verici ve son derece eğlenceli savaş efektleri oyunculara sunulmaktadır.
QTE savaş sistemi: İlk sayfadaki QTE savaş sistemi oyuncuların savaşta mücadele gücünü arttırmaları için kullanılır.
Asker geliştirme (Tıklayınız): Oyunda 7 çesit askerin kendilerine özgü farklı güçleri vardır. Oyuncular askerlerin gücünü geliştirerek gittikçe artan mücadele ruhu ile savaşırlar.
Şehir geliştirme: Stratejik oyun kombinesi olarak oyuncular kendi yeteneklerini güçlendirmek için kendi şehirlerini inşa edebilirler.

Dinlenme Hanesi
Oyuncuların dinlenme alanıdır.Bir günde sadece toplam 60 Can elde edilir.Can yetersiz olduğunda kazanç sağlanamamaktadır.Dinlenme hanesi bütün gün boyunca açıktır.Canınız tükendiğinde istediğiniz zaman Dinlenme Hanesine giriş yaparak, Can elde ettikten sonra savaşlarda kazanç elde edebilirsiniz.
Eğer beklemek istemiyorsanız Hızlandırma’ya basarak 20 elmas karşılığında ya da Cin Antlaşması ile bekleme süresini kaldırıp 60 Can elde edebilirsiniz.

Çiftlik
Çiftlik , lv 11 de açılır .
Çiftlik seviyesi , oyuncu seviyesini aşmaz .
Çiftlik Marketinden tohumlar satın alınabilir ve yetiştirilebilir . Bitki olgunlaştıktan sonra toplandığıda size Altın , EXP , Ruh , Kristal , Madalya ve Para kazandırır . Bazı tohumlar sadece "Gizemli Market", "Tohum Hazinesi" ve Savaştan kazanılabilir .
Çiftlik çalışması ( Ör: Ağaca enerji doldurma , böcek yakalama , ot temizleme , ölen bitkiyi canlandırma ) çiftlik EXP'i artırır . Ayrıca aynı işlemleri arkadaşlarının çiftliğinde de gerçekleştirebilirsiniz.
Çift taraflı onaylamadan sonra çiftlik çalışması başlanabilir .
Çiftliğin seviyesi arttıkça çiftliğin özellikleri aktif haline getirir , sayesinde verimlilik artar , yetiştirme süresi azalır .

Amfi Tiyatro
Amfi Tiyatro diğer oyunculara meydan okunabilen yerdir. Amfi Tiyatro Marketinde çeşitli kıymetli eşyalar bulunmaktadır . Savaşa katılanlar çeşitli eşyalar ve ödüller kazanılabilir.
Tek kişili olarak meydan okuma bulunur ve günde meydan okuma sayısı sınırlıdır x10. Çeşitli ödüller kazanmanızın dışında, Amfi Tiyatro Sıralamasına kendi adınızı da yazdırabilirsiniz .
Amfi Tiyatro Grup, günde belli saatlerde açılır 12-14, 18-20 gibi ve grup olarak savaşacağınız bu savaşta Madalya kazanırsınız. Gup savaşında günlük 10 meydan yaadasdas

Akademi
Akademi, çeşitli teknolojilerin geliştirildiği şehir binasıdır.
Akademi geliştikçe daha çok teknoloji araştırılabilir.
Akademi seviyesi teknolojinin en yüksek gelişme seviyesi ile doğru orantılıdır ve Akedemi seviyesinde karakterin seviyesiyle doğru orantılıdır.
Akademide her çeşit teknolojiyi geliştirmek için Kristal harcanır. Teknoloji geliştikçe gereken Kristal sayısıda artar.
Akademi seviyesi arttıkça, araştırılacak teknoloji sayısıda artar ve aynı zamanda araştırılacak teknoloji seviyeside yükselir.
Çiftlikte Kristal ekerek ya da Çevredeki düşmanlara saldırarak kazanabilirsiniz.

Para Sistemi

Altın:
Altın oyun içindeki en genel para birimidir, inşaat geliştirme, teknolojiyi geliştirme, ekipmanları güçlendirmek, asker almak,  birliğe katı yapmak, kader gibi işleri gerçekleştirmek için Altına ihtiyaç duyarız (Bana en önemli para birimi altındır).

Bağlı Elmas:
Bağlı elmas oyun içindeki diğer bir para birimidir, Oyundaki etkinlikler ve görevleri tamamlayarak Para elde edebilirsiniz veya yoklama sistemi ile kazanabilirsiniz (x17 de 100 b. elmas 26 da ise 200 bağlı elmas alırsınız). Bağlı elmas hakkında bilgi ve ne işe yarar yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Elmas:
Elmas marketteki en çok tüketilen para birimidir, marketteki eşyaların büyük bir kısmı Elmas kullanılarak alınabilir. Marketten eşya alma haricinde Elmas, ihale işlemleri ve ödemeli posta işlemlerini gerçekleştirmek için kulanılacak tek para birimidir. Elmas sadece satın alınarak elde edilebilir. Elmas hakkında bilgi ve ne işe yarar yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Madalya:
Oyundaki özel bir para birimidir, marketteki madalya değiştirme alanında nadiren değiştirilen bir ekipmandır. Madalya sadece görev ve müsabakaları geçtikten sonra ek olarak alınabilir. Madalya hakkında bilgi ve ne işe yarar yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

YerAltı Labirent Parası:
Sadece yer altı labirentinden kazanılır. YerAltı Labirent Parası hakkında bilgi ve ne işe yarar yazımıza buradan ulaşabilirsiniz.

Yorumlar