Call of Duty: Advanced Warfare’ın çoklu oyuncu modundan heyecanlandırıcı detaylar!

Gamescom öncesi Xbox ile Call of Duty’nin iş birliği içerisinde düzenlenen Call of Duty: Advanced Warfare’ın çoklu oyuncu modunun tanıtım gecesinden ilk detaylar gelmeye başladı bile. Aşağıdan Call of Duty: Advanced Warfare’ın çoklu oyuncu modunun tüm detaylarına madde madde göz atabilirsiniz.


  • Call of Duty: Advanced Warfare ile birlikte “ScoreStreak” özelliği geri dönüyor.
  • Oyuncular Call of Duty: Advanced Warfare’ın çoklu oyuncu modunda ScoreStreak’lerini bir ücret karşılığında geliştirebilecek, değiştirebilecekler. Örnek vermek gerekirse Remote Turret özelliği sadece mermi sıkarken, Remote Turret özelliğini geliştirdiğiniz zaman Rocket Turret Module’e dönüşecek.
  • Call of Duty: Advanced Warfare’ın çoklu oyuncu modunda bir arkadaşınız ile birlikte ortak ScoreStreak yapabileceksiniz.
  • Call of Duty: Advanced Warfare’a ön sipariş veren kullanıcılar oyunun Day Zero Edition’ına sahip olacak. Day Zero Edition ile birlikte oyunun çoklu oyuncu modunu 1 gün önceden 2XP etkinliği ile birlikte oynamaya başlayabileceksiniz. Ayrıca Day Zero Edition ile birlikte çok farklı zırh ve silahlara da sahip olabileceksiniz.
  • Call of Duty: Advanced Warfare’ın çoklu oyuncu modu tanıtımında ayrıca 4 yeni çoklu oyuncu modu hartiası da tanıtıldı. Biolab, Riot, Ascend ve Defender isimli bu 4 yeni haritanın bazılarında Battlefield 4′ten de alışık olduğumuz Levolution özelliği de bulunacak.
  • Call of Duty: Advanced Warfare’ın çoklu oyuncu modunda 2 yeni oyun modu da bulunacak. Bu oyun modları Uplink ve Momentum isimleri taşıyacak. Bu modlardan Uplink olanı takım düzenine dayalıyken Momentum ise daha çok belirli bölgeleri ele geçirme modu olarak tanıtıldı.
  • Call of Duty: Advanced Warfare çıkışında 12 adet oyun modu bulunduracak. Bu oyun modları Team Deathmatch, Capture the Flag, Hardpoint, Search & Destroy, Kill Confirmed, Domination, Team Domination, Uplink ve Momentum olarak açıklandı.
  • Call of Duty: Advanced Warfare’ın tanıtımından gelen diğer bilgilere göre henüz tanıtılmamış 3 yeni oyun modu da bulunuyor.


Yorumlar