Allkeysop ile Oyun Kazanmak

18.12.2015 Tarihinde Güncellenmiştir!!!
Merhaba Arkadaşlar...
Bugün sizlere Allkeyshop ile nasıl kolay puan kasılır onu göstereceğim.

1-) Siteye giriyoruz ve ister "Facebook" ister "Google+" profiliniz ile üye oluyorsunuz.


Üye olmak için tıklayınız veya üsteki resme tıklayınız...


2-) Connect bastığınızda sizi başka bir sayfaya yönlendiriyor. Google veya Facebook hesabınızın biriyle giriş yapmanız isteniyor. Bknz. alttaki resim



3-) Gördüğünüz gibi giriş yaptığınızda 600 puan alıyorsunuz.

Connect Kısmını zaten anlatmıştık. Şimdi gelelim diğer puan kasma türlerine;
  • Redeem a Coupon: Bu kısımda elinizde olan kuponları bozdurabiliyorsunuz. Bu kuponları nasıl kazanırız derseniz çok basit, facebook sayfasındaki bildirimleri takip ederek kuponlara ulaşabilirsiniz. (Bknz. 1.000 puanlık kupon veya 300 puanlık kupon da kazanabilirsiniz.) Facebook Adresi için tıklayınız!
  • Share our Reward Program and Earn Points: Bu kısımda ise sitenin yapmış olduğu Ödül Programını (Reward Program) sosyal ağlarda paylaşarak resimde gözüktüğü kadar puan kazanabiliyorsunuz. Günlük hepsi için 3x hakkınız bulunuyor yani her biri için 300 puandan "Facebook 300x3, Google 300x3, Twitter 300x3" toplam olarak gün başı 2700 puan kasabilirsiniz :) (Aşağıdaki Resim!)

  • Points For Daily Visit: Bu bölümde siteyi her ziyaret ettiğinizde 600 puan kazanıyorsunuz. Yani her gün (24 saat) başına 600 puan. Mis gibi dimi :) ( Yeni ziyaretiniz Fransa, Paris saaat dilimine göre gece sıfırlanıyor. Yani Pariste gece saat 12 de sıfırlanıyorken bizde saat başka oluyor. Bakarsınız internetten "Parise göre saat farkımız diye")
  • Points For Comments: Onaylanan yorum başına 600 puan alıyorsunuz. Günlük limit 3 yorum. 
  • Points For Referrals: Şimdik burada 2 tane seçenek var;                                                             Referring Visitors : 20 puan (limit: günlük 30 kişi yani toplamda 600 puan kazanabilirsiniz.)     Referring Signups : 400 puan (limit: günlük 3 kişi yani toplamda 1200 puan kazanabilirsiniz)
  • VIP Reward: Resimde gözükmüyor fakat en alt kısımda bu var. Bunda ise "Oyun ile ilgili video ve / veya makaleler yazın" 15.000 puan kazanın diyor. Fakat unutmayın ki sitenin dili ingiliççe :) Ben uğraşamam derseniz anlarım. 


Yazımız burada sona eriyor. Tavsiye vermek veya yardım almak için altta yorum yapamyı unutmayınız :)

Yorumlar

  1. tamam fikir güzelde tek seferlik şeyleri yapınca (beğenmedir üye olmadır ) bunun getirisi 2.000 puan oblivion için bile 117.000 puan istiyor rust için 100.000 hiçte kolay kasılmaz en az 10 ay her gün düzenli insan kaydettirmek lazım olur buna

    YanıtlaSil
  2. önceden böyle değildi :) + çok iyi takip eden biri 2 günde 12.000 puan kasabilir :) bu da ayda 360.000 puan eder :)

    YanıtlaSil

Yorum Gönder