Watch Dogs 2' mi Geliyor?

Çıktığı günden bu yana aşırı yoğun eleştirilere maruz kalan, ve aylarca oyunu bekleyen takipçi kitlesini bir türlü meşgul etmeyen Watch Dogs hakkında yeni bir iddia ortaya atıldı. Ubisoft’un artık konu yeni Watch Dogs oyunlarına gelince o kadarda utangaç olmadığını ortaya çıkartan iddiaya göre; Reddit kullanıcılarından biri Ubisoft’tan bir e-posta alıyor ve bu e-posta’da Ubisoft kullanıcılarından bir sonraki Watch Dogs oyununu daha iyi hale getirmek için yaklaşık 20 dakika alacak bir anket doldurmalarını istiyor. Alan kullanıcıların oldukça şaşırmasına sebep olan mail’i, meselenin tartışıldığı reddit başlığında bir kaç kişi daha aldıklarını doğruladılar. Yani eğer Watch Dogs’u satın aldıysanız, her an sizde bu anket için çağrılabilirsiniz. Ayrıca, sizler için hazırladığımız Watch Dogs İncelemesi yazımızı buradan okuyabilirsiniz


Tabiki Ubisoft daha önce Watch Dogs’un uzun bir seri olmasını planladıklarını söylediğinden beri bu bizler için şaşırtıcı bir şey değil. Fakat büyük umutlarla çıkan ve oyuncusunu hiç memnun etmeyen bir oyunun yeni versiyonu için Ubisoft’un bu kadar hızlı çalışmaya başlaması ve çalışmaya başlamalarının aksine, oyuncular ile iletişime geçmesi bizleri şaşırttı.

Ubisoft’un böyle bir mail atması, Watch Dogs 2 ‘nin hali hazırda geliştiriliyor olduğunu ve oyunun aynı Assassin’s Creed gibi her yıl yeni bir oyun şeklinde gidecek bir seriye dönüştürülmesinin planlandığı dedikodularının oluşmasına sebep oldu. Eh bizlerde DarkLegend ekibi olarak çok bekleyip hayal kırıklığı yaşadığımız bu oyunun bir sonraki oyununun daha iyi olmasını isteriz. Bu yüzden Ubisoft’u giriştikleri anket işinden ötürü tebrik ediyoruz. Bakalım bir sonraki Watch Dogs oyunu nasıl olacak?



Yorumlar