League of Legends’ın Yeni Şampiyonu: Gnar

Geçtiğimiz gün oldukça gizemli bir video ile League of Legends adalet meydanlarının yeni şampiyonunun kim olacağını öğrenmiştik. Buzla kaplanmış karanlık bir ortamda hırlayıp gürleyen bu şampiyonun isminin Gnar olacağı açıklanmıştı. Adalet meydanlarında üst koridor rolünü üstleneceği söylenen Gnar hakkında başka bir açıklama yapılmamıştı. Fakat henüz bu haberin üzerinden çok fazla bir zaman geçmeden bugün, League of Legends Türkiye, yeni şampiyonun hem özelliklerini, hem de resimlerini yayınladı. Böylece dün LOL topluluğu arasında büyük merak uyandıran Gnar’ın ne olduğu ortaya çıktı. Videosunda aşırı saldırgan ve delirmiş şekilde gözüken Gnar’ın gerçek resmi, görenleri şaşkına çevirdi. Çünkü Gnar aşırı derecede sevimli bir şampiyon olarak karşımıza çıkıyor. Fakat video gösterilen saldırganlıkta bir şaka değildi. Pasif özelliği sürekli şiddet biriktiren Gnar, bu şiddet dolduğunda kullandığı ilk saldırıdan sonra Mega Gnar’a dönüşerek durdurulamaz bir avcıya dönüşüyor.


Gnar’ı Özel Kılan Pasif Yeteneğine Şöyle Bir Göz Atalım İsterseniz:

Pasif: Hiddet Geni




 Gnar savaşırken sürekli olarak hiddet biriktiriyor. Hiddet seviyesi maksimuma ulaştıktan sonra kullandığı ilk yetenekle Mega Gnar’a dönüşüyor. Canı, zırhı, büyü direnci ve saldırı hasarı özellikleri  yükseliyor. Fakat hareket hızı, saldırı hızı ve saldırı mesafesi azalıyor. Hiddeti tükendikten sonra Mega Gnar yeniden eski sevimli haline döner.



İpuçları

Gnar’ın birlikte iyi işler başardığı şampiyonlar olarak Lulu, Amumu ve Orianna örnek gösterilmiş. Karşısında zorlandığı şampiyonlar olarak ise Teemo, Irelia ve Fizz verilmiş.


Bakalım Gnar, muhtemelen aşırı derecede güçlü olarak başlayacağı adalet meydanlarında kendine güzel bir yer bulabilecek mi.

Yorumlar