Joygame Promo Kodu Nasıl Kullanılır?

Bütün Joygame oyuncularına ve Etkinlik avcılarına selamlar!

Onlarca Etkinlik yapılıyor. Neredeyse her hafta binlerce kod dağıtılığı halde, Joygame promo kodlarını nereye yazacağı ve dolayısıyla hediyelerini nasıl alacağını bilmeyen arkadaşlarımız var. Bu yüzden bizde bu yazımızda, Joygame Promo Kodlarının nasıl kullanılacağını anlatalım dedik. Tabi bunu yapmadan önce, Temmuz ayının sonuna yaklaştığımız şu günlerde hala devam etmekte olan etkinlikler var.

Pekala, etkinliğimize katıldık ve kodumuzu aldık, peki bu kodu nereye yazacağız? İşlem çok basit, öncelikle henüz Joygame hesabınız yoksa, tabiki bir adet Joygame üyeliği alıyoruz, onun size Linki veriyorum.

Şimdi elimizde promo kodumuz var, ve bir joygame üyeliğinede sahibiz. Fakat burda unutulmaması gereken bir diğer konu, bazı promo kodlarda hatırı sayılır eşyalar bulunduğu için, oyuna en az bir kere girmenizi ve bir karaktere sahip olmanızı gerektirebilir. Yani Joygame promo kodunu kullanamıyorsanız, muhtemelen sorununuz budur.

Buradan sonrasını resimli olarak anlatalım:

Joygame üyeliğimize giriş yaptıktan sonra, yukarıda bulunan  menünün en sağ tarafındaki Joypara Yükle sekmesine tıklayarak, Joygame’in ödeme ve hediyeler sayfasına giriş yapıyoruz;


Karşımıza çıkan sayfada, sol tarafın en alt bölümünde bulunan HEDİYE KUPONU isimli büyük turuncu butona tıklayarak promo kod ve hediye kodlarını kullanabileceğiniz sayfaya ulaşabiliyoruz.


Ardından karşımıza oyunların listesinin bulunduğu bir sayfa açılıyor. Buradan hangi oyunun etkinliğine ait koda sahipseniz, o oyunu seçmeniz gerekiyor. Yani Goley için yapılan bir etkinlikten bir Goley Promo Kodu alıp, onu Wolfteam Promo Kodu gibi kullanamazsınız. Promo koduna sahip olduğumuz oyunun ismine tıklayarak yolumuza devam ediyoruz.


Açılan bölümde “Hediye Kodu:” yazan yere etkinlikten aldığımız promo kodu giriyoruz ve İleri tuşuna tıklıyoruz.

PROMO KOD HEDİYELERİ ARTIK BİZİM!

Bu adımdan sonra kullandığınız kod bir daha kullanılmıyor. Hediyelerinize ulaşmak için ise, oyuna giriş yaparak envanterinizi kontrol etmeniz gerekiyor. DarkLegend Promo kod etkinlikleri arada olucaktır. Bu yüzden eğer henüz bir promo kodu sahibi olamadıysanız, üzülmeyin, bir sonraki etkinlikte kesin olursunuz. Bizi takip etmeye devam edin!

Bütün Joygame oyunlarında bol şanslar!


Yorumlar