Gaviel Wolfteam’e Elveda


       Uzun yıllardır Oyun Görevlisi olarak Joygame ve Wolfteam’e büyük hizmetler sunan Gaviel, daha heyecanlı maceralara atılmak üzere bu görevden ayrıldığını duyurdu. Wolfteam’in Wolfteam olmasında büyük emekleri olan ve oyun içinde gerek adil oluşu, gerekse de yetenekleriyle oyuncuların hepsinin saygı ve sevgisini kazanan Gaviel ile Wolfteam üzerine kısa bir sohbet gerçekleştirme fırsatı bulduk. Wolfteam’in Türkiye’nin en çok oynanan MMO FPS oyunu olmasının tesadüf olmadığına dikkat çeken Gaviel oyunculara bir takım tavsiyeler verdi. Neredeyse Wolfteam Türkiye’de popüler olmaya başladığından beri Oyun Görevlisi hizmetini yapmakta olan Gaviel’in ayrılığı Wolfteam oyuncuları tarafından hem şaşkınlık hem de üzüntü ile karşılandı. Bazı oyuncuların Wolfteam’in eskisi gibi olmayacağını söylerken, bir çok oyuncu da Gaviel’e atılacağı yeni projeler ve maceralarda başarılar diledi.

Sohbetimiz sırasında Gaviel, “2,5 yıldan fazla bir süredir Joygame kapsamında Wolfteam için hem keyif hem de eğlence içinde çalıştık. Bu süre içinde birlikte olduğumuz Joygame ailesine, Wolfteam ekibine ve bütün Wolfteam oyuncularına teşekkür etmeyi bir borç bilirim.” dedi. Wolfteam oyuncularına ise, diğer oyunculara saygılı olup, oyunlarıyla ilgilendikleri sürece, Wolfteam’de elde edemeyecekleri başarı olmadığını öğütledi. Atılacağı yeni maceralar hakkında ser verip sır vermeyen Gaviel, çok yakında farklı bir yerde karşımıza çıkabilir. Eh, o gün gelene kadar biz de Tech Oyun ekibi olarak kendisine yeni maceralarında başarılar diliyorum ve ekliyoruz: “Av asla bitmez!”

Gaviel’in Joygame logosu ile verdiği şu pozu da haberimize ekledikten sonra, kendisinin çok yakında açılacak olan Gaviel.com web sitesinden bütün takipçileri ile iletişim kuracağını da açıklayalım!

Wolfteam’de herkese başarılar!

Yorumlar