League Of Legends - BugSplat


Daha detaylı ve yeni yazımız için Tıklayınız!
Bugsplat çözümü
League Of Legends - BugSplat


Oyunda hepimizin bildiği gibi birçok sorun mevcut, Bu sorunların en büyüğü ise BugSplat hatası.

İlk ve en kolay çözümü oyunun yüklü olduğu dizine giriyoruz. Orada "Config" klasörü var ona tıklıyoruz, orada "game.cfg" belgesi var onu open freely adlı programla açıyoruz. Açtıktan sonra "width=1280 ve height=800" yapıyoruz/kaydediyoruz. Eğer kaydetmez ise farklı kaydet diyip masaüstüne kaydedin daha sonra eski belgeyi silin, farklı kaydettiğiniz yeni belgeyi oraya atın. Programa buradan ulaşabilirsiniz.

Üstte yazdığım çözümü yaptıkdan sonrada aynı hata ile karşılasıyorsanız altta söyleyeceğim çözümleri sırası ile deneyebilirsiniz.

* İlk olarak oyunu tamir etmeyi deniyoruz. Bu çözüm uzun sürer ama client tamiri bitince bilgisayarı yeniden başlatmak gerekir.


Tamir yaptık ve oyuna girmeyi tekrar deniyoruz. Baktık gene hata veriyor, o zaman bilgisayarımızda LoL Recorder açık bir durumda ise onu kapatıp deniyoruz. Yine olmaz ise ekran kartımızın Driverinin güncelliğini kontrol ediyoruz, güncel değil ise güncelleyin.
(Güncellemeyi yapan bissürü program var,googlede az araştırma ile bulabilirsiniz. )
NOT:Ekran Kartımızı bilmiyorsak Başlat>Çalıştır açıp dxdiag yazıyoruz ve önümüze çıkan pencerede Ekran seçeneğine bakıp ekran kartımızı görebiliriz. Bir diğer seçenek ise bilgisayarıma sağ tıklıyoruz>Özellikler>Aygıt Yöneticisi>Görüntü Bağdaştırıcıları.


* Oda Olmaz ise Windows Update'den Güncelleştirmeleri kontrol edelim.
Direct-X sürümünü güncelleyin.
* Oyunu Silip Tekrar Yükleyin.

NOT: Bazı yerlerde gözüme ilişti masaüstü çözünürlüğü ile oyun çözünürlüğünün aynı olması gerekiyormuş.  

Yorumlar

  1. ;(( ;( ;-( Allah'ım delircem yine aynı,yine aynı. Naparsam yapıyım hep aynı. Bıktım Bug Splat hatasından. Çözümsüz bişey bu

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Aslında bunları yapınca düzelmesi lazımdı ama :)

      Sil

Yorum Gönder